The Barbecue Academy

Nu är det äntligen dags, vi släpper ett antal olika kurstillfällen under sensommaren och hösten. Men vi släpper också en ny kurs, en full Pitmaster Utbildning som lämpar sig för restauranger och krogar som vill utveckla sig inom rök och barbecue. Läs mer och boka platser här nedan!

PitMaster Hangout

2 500 kr

The PitMaster Hangout 
Max 5 deltagare per tillfälle: 13/5 2022

Du kommer till oss på fredagen, 20:00 och spenderar den sista stunden på kvällen med oss och axlar rollen som Pitmaster och går bredvid hela natten. Du hjälper till, du får tips, råd, trix och hjälpa till med trimm av kött och skyffla ved hela natten. Vissa skulle kalla det för ett jobb, vi ser det som att du kommer ta med dig erfarenheter hem. 

För deltagande, boka i formuläret till höger!
Pris: 2500:- inkl lite gött krubb för takeaway till familjen

 

MasterClass Ribs 2022

1 750 kr
Slut i lager

Barbecue MasterClass // The Ribs Class // Offset Smoking 

Datum: 15/5 2022 - Start 11:00
Pris: 1750:-

Vi kastar oss rakt in i hetelden. Vi bygger en eld i Fireboxen och startar upp de smokers som behövs! Vi kommer att röka ShortRibs, St Louis Cut Pork Ribs och kamben eller SpareRibs. Vi visar, ni testar, vi pratar, ni får göra lite, vi gör en hel del.

Under tiden köttet röks så är det allmänt häng, snack och frågor. det är rätt mycket dö-tid så ladda med frågor så de inte blir tråkigt. 

Vad ingår mer? Fika  & kaffe ingår under dagen. Vi kommer sedan att käka oss igenom det som vi röker allt efter att det är klart. Resterna som blir kvar delas broderligt upp och får plockas med hem. 

Räkna med att det hela tar 6-8 timmar

BarBi-Que - Girls Only BBQ Class

995 kr

Tjejer! Kolla hit! Mrs Mugwort håller en kurs i Basic Grill & Barbecue!

När? Lördag 14/5 klockan 14:00 - 17:30

Det är extremt tröttsamt att det bara är "killar grillar" mentalitet där ute och därför tänker vi att vi kör en Coocking Class med Grill & BBQ för bara tjejer. Vi kommer inte att baka på grillen. Vi kommer göra fem grymma grejor. 

- Smash Burgers! Världsklass Burgare på stekhäll
- Grilla perfekt kycklinglårfilé med indirekt grill & rök
- Grilla entrecote till perfektion
- Röka räkor som är den perfekta snacks / förrätten
- Vi röker ribs med 3-2-1 metoden. 

Pris: 995:- per deltagare. Kaffe & Fika serveras och självklart allt som tillagas äter vi gemensamt. Grabbar  som dyker upp som försöker smussla sig in kastas ut! Girls Night är det som gäller denna kurs! 

Pitmaster Utbildningen för Krögare!

The PitMaster 101. Shack Education 
Max 1 deltagare. Kursen hålls under 3 dygn och är avsedd för krog och krögare främst. Det är tre tuffa dygn där du får lära dig grunden i Allt. Vi börjar med kryddning, såser, moppning, eld och olika metoder. Vi går igenom ca 20 olika sorters kött side by side. Vi går igenom ekonomi, zero waste tänk och efter tre dagar så kommer du ha grunden till att göra det vi gör. Känsla och takt, det får du finlira men Pitmaster 101 ger dig all kunskap i att axla rollen, som pitmaster på vilken Joint som helst.

Mat, logi och helpension ingår. 
Kontakta oss för mer information & bokning

Gör er intresseanmälan i formuläret till höger.
Pris: 48 000 exkl moms per person

Frågor? Maila oss !