Boka bord

Vi tar inte emot bokningar för resten av året utan det är endast 17/12 som vi gör en liten extra öppning som är bokningsbar. Övriga öppna dagar: Endast DropIn

  • Vi har stängt för bokningar för Fars Dag och det är endast DropIn som gäller och 12-16 är det typ helt fullbokat!

Välkommen!

Nu när vädret börjar bli tråkigt öppnar vi upp för att ta emot bokningar, och endast på utvalda dagar. Det behövs oftast inte men det kan vara skönt att ha ett bord bokat om det är något speciellt som ska ske för er del. Vi har alltid bord som inte går att boka som är till för dropin. 

Notera! 
Även om du bokat ett bord kan vi stå i läget att vi säljer slut mat. Vi meddelar er inte utan det får man kolla på Instagram i Stories!

Vi har i övrigt fri sittning, plats för ca 100  gäster samtidigt inomhus och ett antal ståbord och det är oftast ganska gott om plats! Glid förbi vettja!

Vi bokar aldrig upp bord utomhus,
ute sitter man på egen risk.

 

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss och fråga söta saker! Vi tar inte bokningar över telefon utan endast via hemsidan. Avbokningar eller sen ankomst kan vi dock ta över telefon! 0731 40 70 55

Adress

Mugworts BBQ Shack
Lekstorps industriväg 11
43341 Gråbo

Öppettider!

För att vara helt säker så kolla in på  Facebook eller Instagram för ibland säljer vi slut, stänger tidigare och detta meddelas på Facebook & Instagram! 

Quiz Time!

Sista onsdagen i månaden så kör vi en skön Quiz med vår Quizmästare Samuel. Vi utlovar en magisk onsdag. En ljusglimt i vardagen kan man säga.