Ansökan om att vara funktionär

Vad är det bästa jobbet med att vara med på ett område där det hålls SM i Hamburgare? Jo man kan få smaka på alla burgarna! Vi söker just nu domare och funktionärer som kan vara med och hjälpa till runt eventet. 

Som funktionär så komer du få hjälpa till med allt från inslussning, utslussning, hjälpa lagen och publik med det som krävs. Din roll om du vill vara med och hjälpa till kommer vi beskriva närmare.

Att vara domare är inte bara en dans på rosor. Du måste smaka på ca 20 hamburgare, ge poäng och betygsätta dom efter ett regelverk. Du kommer få genomgå en snabb kurs i hur man bedömer och vid varje bord kommer minst en erfaren domare och en bordskapten finnas på plats. 
 

Ansökan om att vara Domare

Anmälan för funktionärer

Information om att vara domare

Under tävlingen måste du sitta på det område där domarna dömer. Du får ej använda mobiltelefon till att surfa men du måste ha en mobil enhet med dig själv med eget 3/4G samt en fungerande uppdaterad webläsare. DU får ej  posta eller läsa i sociala medier och du får inte lyssna på radio eller tala i telefon med tävlande eller anhöriga till tävlande. Meddelanden i någon form, SMS eller MMS som berör tävlingen får inte läsas i enlighet med WBQAs regelverk. Överträds detta kommer du avlägsnas från att vara domare. 

Du måste vara på plats 09:00 på söndagen den 1/9 och där kommer du genomgå en kortare instruktion i hur man dömer. 

Du åtar dig att stanna tills alla resultat är fastställda. 

Du kommer få ta del av material som inte får visas utåt och inofficiella uppgifter, en del saker får ej föras vidare samt att du kommer få en möjlighet till att gå en kortare utbildning som domare innan tävlingen. 

Den som genomgått utbildning och förbinder sig på att vara domare gör detta och får ingen ersättning men behöver inte heller betala för kurs och material. Uteblir du som anmäld domare utan förklaring på tävlingsdagen så kommer du att debiteras 2500:- i avgift för kurs och material. 

Detta är de villkor som behöver godkännas i bocken till vänster i formuläret för att ansöka till domare.