Utställare & Knallar

I anslutning till SM så kommer vi ha ett antal platse för säljare av relaterade produkter. 

Bordsplats 200x150 cm: Pris 500,00
Pris inkluderar ej el

Tältplats 300x300 cm: 1750,00
Pris inkluderar ej el 

Vi förbehåller oss rätten att välja ut säljare till detta event efter vad vi som arrangör anser passar in. Vi ser helst att ni som utställare har produkter relaterade till evenemanget.
 

Sponsra & Stötta

Brons Spons - 10 platser kvar
Vill du som lokalt företag sponsra och stötta upp och visa dig på plats så tar vi emot valfritt belopp från 500,00 till vad ni själva känner att ni vill stötta med. Detta ger er möjlighet att ställa upp ett ståbord på utvalda placeringar för att kunna framföra ert budskap. Ni nämns också på hemsidan och i tryckt media vid namn som Brons sponsor. 

Silver Spons - Endast 2 platser kvar
Pris: 5000,00 + 40 st produkter ni vill marknadsföra att skänka varje tävlande lag. 
För detta så kommer er logotyp ligga med på hemsidan och även i alla tryckta media och på vepor. 
Ni kommer få finnas med på plats och få ett area på 3x3 meter för att visa upp era produkter eller presentera er på valfritt sätt. Ni kommer att presenteras i alla media där vi marknadsför, tidning, online och radio samt på flaggor / vepor. Ni kommer också äga rätten till att använda vår logotyp, fotografier på den vinnande hamburgaren i er egen marknadsföring, särskilda villkor gäller. 
 
Guld Partner – 1 plats kvar
Pris: 15 000,00 + 40 st produkter ni vill marknadsföra att skänka varje tävlande lag. 
För detta så kommer er logotyp ligga med på hemsidan och även i alla tryckta media och på vepor. 
Ni kommer få finnas med på plats och få ett area på 3x3 meter för att visa upp era produkter eller presentera er på valfritt sätt. Ni kommer att presenteras i alla media där vi marknadsför, tidning, online och radio samt på flaggor / vepor. Ni kommer också äga rätten till att använda vår logotyp, fotografier på den vinnande hamburgaren i er egen marknadsföring, särskilda villkor gäller.  Ni kommer även med logotyp publiceras som vårt ansikte utåt.  Ni kommer att marknadsföras i sociala medier från alla lagen som ställer upp i tävlingen och finnas med på officiella bilderna på Alla deltagande bidrag. Ni har också rätten att kalla er officiella partners till Svenska Mästerskapen i Hamburgare 2019.

Intresseanmälan
Utställare


Intresseanmälan
Sponsor