23/1 - Kurs i Brisket & ShortRibs

Pris:
1 795 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2073308
Antal:
Välkommen ner till oss på Mugwort´s på ett långt pass!

Vi kommer denna dag att starta dagen vid 09:00 och nå måste räkna med att vi håller på tills sen kväll. Vi kommer att ägna första 30 minuterna åt att visa hur vi trimmar en riktig Brisket samt att vi visar hur man trimmar och hanterar BeefRibs & ShortRibs. Vi kommer också gå igenom skillnaden mellan de olika detaljerna från olika leverantörer. 

Efter trimmningen så kommer ni att i team om 2-3 personer att gemensamt få trimma varsin egen Brisket. Ni kommer överens i er grupp om smaksättning på den. Vi kommer att tillhandahålla brinorna, kryddorna och ni får lite fria tyglar med hur ni vill smaksätta, vi är med som stöd för att peka och visa. Ni tar med er egen favoritkniv som ni är vana att jobba med. Det finns även ett packe slöa knivar att låna om man vill. 

Efter att Brisket ligger på går vi över till att preppa ShortRibs & BeefRibs. 

Där efter när detta ligger på så kommer vi att gemensamt göra två tre sides samt att vi mitt i allt kommer hålla en liten kurs i kursen om hur Vi gör när vi gör våra burgare. Detta sker lagom till Lunch så att vi käkar en burgare. Gemensamt håller vi koll på temperaturen och fyller med ved, lär oss hur man håller en jämn temperatur i de smokers som ska användas och när det är dags för Wrapp, hur man wrappar osv. 

17:30-18:30 så kommer vi att käka middag gemensamt och när Brisket är klar så kommer vi att ta smakprov på den och dela upp den så att alla får med sig ca ett halvt kilo per deltagare hem. Avnjut den direkt eller spara tills längre fram. 

Vill man kan vi öka mängden Brisket att ta med sig hem mot en extra kostnad. 

Covid-19 Info

Alla deltagare har eget ansvar så vid sjukdom eller om man inte kan dyka upp av annan förekommen anledning som kan hänvisas till Covid-19 så kommer vi att betala tillbaka hela kursens kostnad i form av ett presentkort, giltligt i 1 år hos oss på Mugwort´s 

Vi kommer endast hålla detta i mindre grupper och vi följer alla restriktioner som finns att följa, även om dessa uppdateras till dags datum.