Smoke Academy #1 Vinprovning med Winemechanics Lördag 29 februari 2020 kl. 15:00

Pris:
995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1968768
Slut i lager
Vi börjar med en kortare vinprovning där flertalet viner avsmakas. Där efer går vi på och kör en grill & Rökskola med lite basics och hur ni på en kort tid kan skapa en grym gammal klassisk rätt, nämnligen en Surf&Turf - Smoky Edition! 

Vi kommer sedan ha en riktig Hållkäften lunch som våra vänner från Gamlestan kallar det. Till lunchen serveras er egen favorit från vinprovningen. 

Datum & Tid som gäller: Lördag 29 februari 2020 kl. 15:00

Information om dom medverkande

Wine Mechanics är Nordens första stadsvineri, beläget fem minuter från Centralstationen i Slakthuset i Gamlestaden. Vi tillverkar vin på druvor från europeiska toppvingårdar och erbjuder en mötesplats för vinälskare och medvetna gäster i vår spektakulära byggnad från tidigt 1900-tal. Wine Mechanics är mer än ett urbant vineri.
Vi står för vinet, snacket & provningen. 

Mugwort´s BBQ Shacks Pitmaster & HeadChef Johan & Sanna Kullberg har byggt upp en av Sveriges högst rankade krogar i hela landet på mindre än ett år. Ute i ett industriområde i Gråbo, med rökeri inne i en 40" container så serveras Sveriges bästa Burgare, Sveriges Bästa BBQ och det tillverkas Europas bästa BBQ sås. 
Vi står för maten, elden och röken!