Meny hos mugwort - Hösten 2021

Vi arbetar med vad vi kallar en levande meny. Vi gillar variation. Så vi röker kött, vilken sort kan variera vecka till vecka. Vi försöker hålla menyn ungefär som nedan till vänster! Take Away Menyn gäller ENDAST vid telefon betällningar. Svarar vi inte är det för att vi har mycket att göra. Skicka inte på Messanger eller SMS för det kan vi inte ansvara för.  Vi har alltid en skön mix och vi serverar inte alltid hamburgare, även om det står i Take Away Menyn! Men ofta, ibland, typ när vi känner för det. Vi är en Barbecue Joint, inte ett hamburgerhak.

Inga burgare om regn, eller om vi saknar färs. Men ring och snacka med oss. En macka är fan bättre än en burgare! Bara så du vet!

Tillägg: Du får inte ringa och beställa burgare när du sitter i restaurangen, men du kan ringa, sitta ute eller i bilen och käka den. För sitter du inne och käkar den, då kommer andra som vill ha burgare bli sura för att Du fick en burgare och inte dom

The Shack Meny

Detta är ett exempel bara och vissa saker kanske inte finns en vecka, vissa saker kan vara slut. Vidare: Vi har inte öppet Tisdag & Torsdag som det står. Vi orkar inte ändra bilden bara. Vi stänger tidigare vid slutsålt. 

Take Away Meny