B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

Officiell hemsida för SM i Hamburgare 2022

XSM i Hamburgare kommer genomföras första söndagen i September, 4/9 2022 på plats hos oss på Mugwort´s Barbecue Shack i Gråbo. Det kan hända att eventet flyttas men i så fall till närliggande plats.  
Tävlingen hålls enligt första planeringen på Lekstorps Industriväg 11 och startar 11:00 och avslutas ca 15:00 gissar vi. Publik och besökare är självklart välkomna! 

Officiell Partner

Anmälan till 2022 SM är stängd, det är nu väntelista som gäller. Du som står på väntelistan kommer meddelas!

Tävlingsinformation, villkor mm.

Viktig info inför 2022 års tävling.
Vi kommer krydda tävlingen lite under 2022 mot de andra åren. Vi kommer att ha fler deltävlingar som blir obligatoriska. Två eller tre tävlingar. Dessa kommer presenteras löpande inom kort. Du som anmäler dig innan vi lagt ut info om 2022 års tävling kommer kunna avanmäla dig enligt standardvillkor om du vill självklart. Vi stryker SideDish & Streetfood och lägger fokus på Hamburgare av olika slag!

Här kan du läsa information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Här kan du se alla villkor som gäller

Här kan du läsa om anmälningsavgifter för deltagare

Här kan du som sponsor & utställare se informationFör fullständiga regler och information om bedömning av maträtterna så kontakta oss så skickar vi den informatioen per mail. 

För ytterligare information, löpande information rekommenderar vi att ha koll på evenemanget som publicerats på Facebook samt följa Mugwort på Facebook. Här kommer vi uppdatera löpande. Vi har även konton för BurgareSM på både Insta och Facebook