B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

The Barbecue Academy

Nu  släpper ett antal olika kurstillfällen under sensommaren och hösten. Men vi släpper också en ny kurs, en full Pitmaster Utbildning som lämpar sig för restauranger och krogar som vill utveckla sig inom rök och barbecue. Läs mer och boka platser här nedan!

MasterClass PORK Special 2022

1 795 kr

Barbecue MasterClass // The Pork Class // Offset Smoking & Grill

Datum: 2/10 2022 - Start 11:00
Pris: 1750:-

Vi kastar oss rakt in i hetelden. Vi bygger en eld i Fireboxen och startar upp de smokers som behövs! Vi kommer att röka Fläsk & Gris
Kamben & SpareRibs. Porkbelly, Porkbelly Burnt Ends, Sliced Pork, Pulled Pork & Pluma

Vi visar, ni testar, vi pratar, ni får göra lite, vi gör en hel del.

Under tiden köttet röks så är det allmänt häng, snack och frågor. Det är rätt mycket dö-tid så ladda med frågor så de inte blir tråkigt. 

Vad ingår mer? Fika  & kaffe ingår under dagen. Vi kommer sedan att käka oss igenom det som vi röker allt efter att det är klart. Resterna som blir kvar delas broderligt upp och får plockas med hem. 

Räkna med att det hela tar 6-8 timmar

Pitmaster Utbildningen för Krögare!

The PitMaster 101. Shack Education 
Max 1 deltagare. Kursen hålls under 3 dygn och är avsedd för krog och krögare främst. Det är tre tuffa dygn där du får lära dig grunden i Allt. Vi börjar med kryddning, såser, moppning, eld och olika metoder. Vi går igenom ca 20 olika sorters kött side by side. Vi går igenom ekonomi, zero waste tänk och efter tre dagar så kommer du ha grunden till att göra det vi gör. Känsla och takt, det får du finlira men Pitmaster 101 ger dig all kunskap i att axla rollen, som pitmaster på vilken Joint som helst.

Mat, logi och helpension ingår. 
Kontakta oss för mer information & bokning

Gör er intresseanmälan i formuläret till höger.
Pris: 48 000 exkl moms per person

Frågor? Maila oss !