B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

Boka bord till Morsdag

Ni kan maila info@mugwortbbq.se eller fylla i nedstående formulär.  Sista tid för ankomst och beställning är 18:00 då vi stänger när 18:00 gänget gått så vi får hänga med våra egna morsor

Vi föreslår 12, 14, 16, 18 som tider att boka på. 

  • Hur många ni är och om vi behöver veta något

Välkommen!

Nu när vädret börjar bli tråkigt öppnar vi upp för att ta emot bokningar, lite smått iallafall och endast på utvalda dagar. Det behövs oftast inte men det kan vara skönt att ha ett bord bokat om det är något speciellt som ska ske för er del. Vi har alltid bord som inte går att boka som är till för dropin. 

Notera! 
Även om du bokat ett bord kan vi stå i läget att vi säljer slut mat. Vi meddelar er inte utan det får man kolla på Instagram i Stories!

Vi har i övrigt fri sittning, plats för ca 100  gäster samtidigt inomhus och ett antal ståbord och det är oftast ganska gott om plats! Glid förbi vettja!

Vi bokar aldrig upp bord utomhus,
ute sitter man på egen risk.

Viktigt: Du ansvarar själv för att se till att du bokar på en tid som vi har öppet på. Vi är inga data hacker människor och har byggt hemsidan på svordommar och tappra försök. Så vårt bokningssystem är typ inte AI smart utan vi räknar med att du är smart nog att inte boka bord en timma efter vi stängt eller två timmar innan vi öppnar.

 

Öppettider!

För att vara helt säker så kolla in på  Facebook eller Instagram för ibland säljer vi slut, stänger tidigare och detta meddelas på Facebook & Instagram! 

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss och fråga söta saker! Vi tar inte bokningar på sällskap under 25 personer. Avbokningar eller sen ankomst kan vi dock ta över telefon! 0731 40 70 55

Adress

Mugworts BBQ Shack
Lekstorps industriväg 11
43341 Gråbo