Nu är vi igång igen - äntligen!

Beer makers dinner 2022

BeerMakers Dinner 2022
Datum: 30/4 - 2022
Pris: 1295:- inkl allt
Jag hatar öl sa Ingen, någonsin! Men varför inte lära sig mer om det man verkligen gillar? Daniel från Odd Island Brewery kommer och håller i eventet där vi visar upp öl från just Odd Island, Brewhuslän, Wättle Brygghus och självklart presenteras Mugwort´s egna öl!

Vi presenterar åtta olika sorters öl och det serveras passande Barbecue och mat till varje öl! Denna gången har vi tänkt på allt! Så det går en buss från Göteborg som hämtar upp och en som kör till Göteborg via Lerum efter provningen är över. Vi kommer ha begränsat antal platser så var snabb på fingrarna om ni är sugna!

Boka upp & köp Biljett nu!

1 295 kr


Men vad händer nu? Jo det kan vi avslöja redan nu!

Men håll ut! Det blir ett SM 2022 och det är redan fullt! Vi tackar alla lag som var snabba på fötterna och alla våra partners och sponsorer som gör detta event möjligt! 

Klicka er in på filken i menyn till vänster! "Aktiviteter" och  SM i Hamburgare 2022! Vi kör! Ett år till i Gråbo! Denna magiska plats! 

Vi vill rikta ett stort tack till alla som hjälpt oss att dra detta i land! Nästa år blir vi starkare!
2022 års tävling blir i 3 grenar! Free, Veg och Mystery Box!

Vinnande Burgaren som tog Guldet
Vargen lutar sig mot Kamado Sumo
Dagge & Micke bygger burgare

Nu har vi hittat ett gött gäng och det känns stabilt! Men vi påbörjar redan rekrytering inför 2022 redan nu.
Vill du bli en del av oss, tror du att du har det som krävs? Skicka ett mail till oss! Det blir allt anat än tråkigt kan vi lova. Sen är det jävligt slitigt ska tilläggas men det är ju kul det med! Vill du joina oss? Då får du skriva till oss på Facebook. Har du inte Facebook så har du inte messanger och har du inte detta så kan du inte börja jobba hos oss då det är så vi kommunicerar med varandra. 

Det är med ganska stor stolthet vi kan meddela att vi är ganska ensamma i kommunen om att ha fått den här utmärkelsen. Det visar att våra besökare gillar oss och vi gillar er! 

så vi ser fram emot att träffa er under hösten och om drygt två veckor börjar vi sänka öppettider och lägger fokus på kortare dagar! Så passa på! Än finns det chans att hinna ut! Välkomna till Brisket Town! 

Europas Bästa SåS

Vi på Mugwort är stolta över att vara regerande mästare i BBQ Sås sedan EM 2018! Vill du bli återförsäljare? Kontakta oss
Ni hittar våra produkter på välsorterade ICA butiker, Citygross och vissa Hemköp & Tempo

Ingen fest utan käk

Nu finns även våra alternativa skåpbilar som fungerar som en Foodtrucks redo! Kontakta för mer info! Du ringer vi kommer med grym BBQ, Burgare eller vad du själv känner för!
 

Vi serverar Ribs, Brisket, Pulled Pork, pork och äkta American BBQ i Gråbo strax utanför Göteborg. Allt görs på riktigt och vill man ha true american feeling så kan man besöka vårt smokehouse för ett rejält lass med käk