Julen närmar sig, igen! X-Mas @ The Shack

Ja vi blickar ut över uteserveringen som just nu är fyllt med folk, någon har en liten kofta över axlarna och innert inne så tänker alla på att det är snart jul, även om man inte riktigt vill erkänna det!

Julen ställdes in 2020 men i år kommer den inte ställas in! Så in, boka och säkra er plat redan idag! Det blir HillBilly Rökigt Barbecue Julbord på Mugwort´s i December!

Livemusik från artister på Scenen!

Ja som sagt, in och boka här!

Vecka 37 drar vi

Vecka 37 är i antågande och då ska vi, ligan som utgör Team Mugwort´s Barbecue dra till Landskrona över helgen för att tävla i Grill & Barbecue SM! Vi ska göra allt vi kan för att kunna knipa guldet denna gången för att där efter axla rollen som Landslag. 

Det medför att vi har förändrade öppettider under helgen vecka 37. Fredag har vi stängt, söndagen är stängd så endast lördag denna veckan är öppen!

Vecka 38 så ändrar vi på menyn och stoppar in nya kul saker på menyn! Kan ju bli hur bra som helst!

Vilken helg, vilket sm det blev!

Svenska Mästerskapet i Hamburgare 2021 är avgjort! 

Solen sken över deltagarna under Svenska Mästerskapet i Hamburgare som gick av stapeln i Gråbo under söndagen! Det var 32 lag som gjorde upp om titeln och vi har haft deltagare från hela landet.

Det känns som vi satt Lerum och Gråbo på kartan och nu har vi för tredje året i rad genomfört Svenska Mästerkapet i Hamburgare, trots pandemi och med alla förutsättningar emot oss! 

Vinnarna, Team BurgerStore med Dagge & Micke i spetsen knep det åtråvärda förstapriset i år! På andra plats placerade sig Gustav från Mr York i Kalmar. Trea kom Benjamin Ljungberg från Gotland! 

Tävlingen bjöd också på Folkets Röst där folket representerades av bla Glenn Hysén. Där tog Team HellYeah från Väröbacka som tidigare tagit brons två år i rad sitt första Guld. 


Men vad händer nu? Jo det kan vi avslöja redan nu!

Men håll ut! Det blir ett SM 2022 och vi öppnar upp för det nu! Anmälan är öppen! 
Klicka er in på filken i menyn till vänster! SM i Hamburgare 2022! Vi kör!

Vi vill rikta ett stort tack till alla som hjälpt oss att dra detta i land! Nästa år blir vi starkare!

Vinnande Burgaren som tog Guldet
Vargen lutar sig mot Kamado Sumo
Dagge & Micke bygger burgare

Ett stabilt crew på Mugwort´s

Nu har vi hittat ett gött gäng och det känns stabilt! Men vi påbörjar redan rekrytering inför 2022 redan nu.
Vill du bli en del av oss, tror du att du har det som krävs? Skicka ett mail till oss! Det blir allt anat än tråkigt kan vi lova. Sen är det jävligt slitigt ska tilläggas men det är ju kul det med!

OCTOber fest / första helgen i oktober

Vi kör, en sista kväll med party och live musik!

Lite oktoberfest måste man ha, och vi skiljer oss från mängden och har den faktiskt i oktober. Vi får se vem som spelar. Danzing La Bas är bokade men vi har bokat in Daylights som Backup! Hur som helst, lördagen, första helgen i oktober är det fest iallafall! Bör ej missas!

 

quiz night @ mugwort´s


Spika sista jämna onsdagen i månaden! Vi kör säsong 2 med start redan i Augusti!

Med start i April 2021 så har vi kört igång med att sista onsdagen i månaden köra en Quiz nere på Shacket. Det har varit bra mycket folk och det har varit trevligt! Under rådande Pandemi så får vi förhålla oss till de restriktioner som vi arbetar utefter därför har vi begränsat med platser så bokning är först till kvarn som gäller! 

Ni som känner för det kan boka in er plats redan idag. Boka här!
 

order food now! Check our takeaway now !

Nation Wide Delivery!

Sista chansen nu!  Du kan få hem Mugworts krubb - i hela Sverige: Dvs Nation Wide Delivery
Hur coolt är inte det? 

Klicka in till 
The MugStore - BBQFactory.se!

Har du längtat tillbaka, inte kunnat besöka oss eller bara är sugen på Grym Barbecue? In och handla direkt! Vi står redo att röka kött!

Not so Hot, but still News!

Vi har tidigare pratat om "The Dark Season" och vi hade för avsikt att förvandla Shacket till nån form av kvarterskrog med lite Quiz mm. Men vi känner att med utvecklingen som vi har världen över så kommer vi att hålla oss till några specefika event och hålla stängt.

Vad händer nu då?

Vi har sedan slutet av förra året kört en Nation Wide Delivery service och den planerar vi att arbeta vidare med fram tills mitten / slutet av april. Vi kommer dock alltid ha öppet shoppen och gäller det mat, så för den som är sugen så kommer BBQ Factory vara igång året runt! Från April så kör vi igång med vår egen Helg Kasse!
Den kan beställas redan nu! Klicka här!

2020 - Ett minne för livet

Nu börjar året lida mot sitt slut och vi kommer inte ha öppet så mycket mer. Fredagem 13/11 har vi stängt. 14/11 öppet 12-17 och där efter går Kee Marcello på scen. Från 18:00 öppnar vi upp, Kee går på scen 20:00 och det är biljetter som gäller! Det går att lösa biljett i dörren då vi har ett par stycken kvar. 

Finalen blir den 21/11
Öppet 12:00-22:30 då servering slutar 22:00


Vi ser fram emot ett 2021 och tackar för oss!

P.S: Julen som är bokad blir av så inga konstigheter där!

SM i burgare 2020 genomfördes med bravur

Vi gratulerar Micke & Josefin från burgeriet i Värnamo som plockade hem årets seger - för andra året i rad! Stort grattis till Burgeriet som kom 1:a, Smokey Dog som kom 2:a och Hell Yeah från Bua som kom 3:a. Hatten av till Sulles Streetfood som tog förstaplats bland folkets röst! 

Till alla våra Guldsponsorer säger vi stort Tack! Utan er hade vi inte kunnat genomföra detta!

Kamado Sumo, The Barbecue Company, Sundqvist, Boretti, South Side BBQ STHLM

Psst! Anmälan är nu öppen!

Ett extra tack till D-Foto, vår hovfotograv

Europas Bästa SåS

Vi på Mugwort är stolta över att vara regerande mästare i BBQ Sås sedan EM 2018! Vill du bli återförsäljare? Kontakta oss
Ni hittar våra produkter på välsorterade ICA butiker, Citygross och vissa Hemköp & Tempo

Ingen fest utan käk

Nu finns även våra alternativa skåpbilar som fungerar som en Foodtrucks redo! Kontakta för mer info! Du ringer vi kommer med grym BBQ, Burgare eller vad du själv känner för!
 

Vi serverar Ribs, Brisket, Pulled Pork, pork och äkta American BBQ i Gråbo strax utanför Göteborg. Allt görs på riktigt och vill man ha true american feeling så kan man besöka vårt smokehouse för ett rejält lass med käk