BlockParty - Vecka 23! Bring a Chair!
                        Live från smokehouse! Yeahwills!

Vi kör vidare och fortsätter planera in våra Block Partys! Nu har restriktionerna ändrats och vi får igen annonsera att det blir Live Musik! Reglerna är att du måste ha en sittplats så den 12/6 så Live på plats: YeahWills med skönt gung Blues, Country och inslag av Rock! Vi öppnar upp 12:00 och dom går på 18:30 ungefär som det ser ut. 

Vi har begränsat med stolar och stolarna kommer att ta slut. Finns det inte mer stolar stoppar vi insläppet. Så plocka med en brassestol eller något för säkerhts skull!

Öppettider 2021

Nu när säsongen är igång för fullt så ser det ut som följande
Tisdagar: Vi har öppet för lunch. Vissa tisdagar är bokade för catering och då meddelar vi på Facebook och Instagram att vi har stängt enstaka dagar. 
Onsdag & Torsdag: Stängt fram tills V.27
Fredagar 16:00-22:00
Lördagar 12:00-22:00
Söndagar 12:00-15:00
 

R & R - Semester V.25

Under vecka 25 så har vi stängt.

Midsommarafton = Stängt
Midsommardagen = Stängt
Söndagen vecka 25 Stängt
Vi ska ha årets enda semestervecka. För er som står utanför och åkt flera mil ber vi på förhand om ursäkt. Men ibland måste man få vara ledig också. Puss

quiz night @ mugwort´s


Spika sista onsdagen i månaden!

Med start i April månad så har vi kört igång med att sista onsdagen i månaden köra en Quiz nere på Shacket. Under rådande Pandemi så får vi förhålla oss till de restriktioner som vi arbetar utefter därför har vi begränsat med platser så bokning är först till kvarn som gäller! 
Ni som känner för det kan boka in er plats redan idag. Boka här!

Juni Månad är nästan fullbokad! Boka snabbt! Platserna går åt i rykande fart!

14/7 Vecka 28 - Mega Quiz med Cash Price!

order food now! Check our takeaway now !

Nation Wide Delivery!

Sista chansen nu!  Du kan få hem Mugworts krubb - i hela Sverige: Dvs Nation Wide Delivery
Hur coolt är inte det? 

Klicka in till 
The MugStore - BBQFactory.se!

Har du längtat tillbaka, inte kunnat besöka oss eller bara är sugen på Grym Barbecue? In och handla direkt! Vi står redo att röka kött!

Not so Hot, but still News!

Vi har tidigare pratat om "The Dark Season" och vi hade för avsikt att förvandla Shacket till nån form av kvarterskrog med lite Quiz mm. Men vi känner att med utvecklingen som vi har världen över så kommer vi att hålla oss till några specefika event och hålla stängt.

Vad händer nu då?

Vi har sedan slutet av förra året kört en Nation Wide Delivery service och den planerar vi att arbeta vidare med fram tills mitten / slutet av april. Vi kommer dock alltid ha öppet shoppen och gäller det mat, så för den som är sugen så kommer BBQ Factory vara igång året runt! Från April så kör vi igång med vår egen Helg Kasse!
Den kan beställas redan nu! Klicka här!

2020 - Ett minne för livet

Nu börjar året lida mot sitt slut och vi kommer inte ha öppet så mycket mer. Fredagem 13/11 har vi stängt. 14/11 öppet 12-17 och där efter går Kee Marcello på scen. Från 18:00 öppnar vi upp, Kee går på scen 20:00 och det är biljetter som gäller! Det går att lösa biljett i dörren då vi har ett par stycken kvar. 

Finalen blir den 21/11
Öppet 12:00-22:30 då servering slutar 22:00


Vi ser fram emot ett 2021 och tackar för oss!

P.S: Julen som är bokad blir av så inga konstigheter där!

SM i burgare 2020 genomfördes med bravur

Vi gratulerar Micke & Josefin från burgeriet i Värnamo som plockade hem årets seger - för andra året i rad! Stort grattis till Burgeriet som kom 1:a, Smokey Dog som kom 2:a och Hell Yeah från Bua som kom 3:a. Hatten av till Sulles Streetfood som tog förstaplats bland folkets röst! 

Till alla våra Guldsponsorer säger vi stort Tack! Utan er hade vi inte kunnat genomföra detta!

Kamado Sumo, The Barbecue Company, Sundqvist, Boretti, South Side BBQ STHLM

Psst! Anmälan är nu öppen!

Ett extra tack till D-Foto, vår hovfotograv

Europas Bästa SåS

Vi på Mugwort är stolta över att vara regerande mästare i BBQ Sås sedan EM 2018! Vill du bli återförsäljare? Kontakta oss
Ni hittar våra produkter på välsorterade ICA butiker, Citygross och vissa Hemköp & Tempo

Ingen fest utan käk

Nu finns även våra alternativa skåpbilar som fungerar som en Foodtrucks redo! Kontakta för mer info! Du ringer vi kommer med grym BBQ, Burgare eller vad du själv känner för!
 

Vi serverar Ribs, Brisket, Pulled Pork, pork och äkta American BBQ i Gråbo strax utanför Göteborg. Allt görs på riktigt och vill man ha true american feeling så kan man besöka vårt smokehouse för ett rejält lass med käk