Årets julbord är som allt annat - Instället! Det blir annorlunda i år (till det possitiva) och vi släpper på med den 4/12 först och då kör vi Live at the Shack - Miss Gili & Pierre som underhåller samtidigt som vi serverar grymt käk! Begränsat antal platser, Köp din biljett redan idag! Pris från 595:- Boka här!

Vi har även släppt loss "Beermakers Dinner" ihop med 6 öl & Diskussioner! Info & Biljett hittar du här

Svenska Mästerskapet i Hamburgare är avgjort och vi gratulerar Micke & Josefin från burgeriet i Värnamo som plockade hem årets seger - för andra året i rad! Stort grattis till Burgeriet som kom 1:a, Smokey Dog som kom 2:a och Hell Yeah från Bua som kom 3:a. Hatten av till Sulles Streetfood som tog förstaplats bland folkets röst! 

Till alla våra Guldsponsorer säger vi stort Tack! Utan er hade vi inte kunnat genomföra detta!

Kamado Sumo, The Barbecue Company, Sundqvist, Boretti, South Side BBQ STHLM

Psst! Anmälan är nu öppen!

Ett extra tack till D-Foto, vår hovfotograv

Julen på mugwort´s är som hos ingen annan

Allt är inte klart, men det blir en levande jul, med musik, live musik, sköna band, skön stämning och en trevlig atmosfär. Pga av rådande Covid-19 restriktioner så har vi endast fåtalet platser till varje datum så säkra din plats så snart vi släpper biljetterna & platserna!

4/12 - Live musik av Miss Gili & Pierre inkl grymt bra käk! Boka här
5/12 - 6 öl & Diskussioner "Beer makers Dinner" Boka här

The Smoke academy - Final 2020

Vi släpper under oktober en rad med Cooking Classes och nästa års stora Smoke Academy, West Coast SmokeSession Rewind! Håll ögonen öppna! Det kommer bli en spännande resa nästa år! Sista Smoke Academyn liggger ute nu! Ribs & Steak! Boka redan idag!

Europas Bästa SåS

Vi på Mugwort är stolta över att vara regerande mästare i BBQ Sås sedan EM 2018! Vill du bli återförsäljare? Kontakta oss
Ni hittar våra produkter på välsorterade ICA butiker, Citygross och vissa Hemköp & Tempo

Ingen fest utan käk

Nu finns även våra alternativa skåpbilar som fungerar som en Foodtrucks redo! Kontakta för mer info! Du ringer vi kommer med grym BBQ, Burgare eller vad du själv känner för!
 

Vi serverar Ribs, Brisket, Pulled Pork, pork och äkta American BBQ i Gråbo strax utanför Göteborg. Allt görs på riktigt och vill man ha true american feeling så kan man besöka vårt smokehouse för ett rejält lass med käk