Boka plats på quizen!

Det finns begränsat med platser och minst 2 personer,  max 8 per bord. Under rådande restriktioner så börjar Quizen  klockan 19:00 men vi öppnar 17:00 för den som vill komma tidigare.
Ni har ert bord garanterat från 18:00 eller 17:00, det väljer ni nedan!

Nytt för säsong 2: Vi tar en bokningsavgift på 200:- per bord som bokas! Detta för att dom som är NoShow varje gång ställer till det så för den seriösa ligan så är det inget som påverkar!

Välkomna!

Nedan fyller du i för att göra er Bokning  • Ex om du planerar att äta och har ev allergier, är vegeterian eller liknande så vi vet.
  • Bokningsavgiften på 200:- får ni självklart använda för att handla i restaurangen, både mat och dryck eller andra kul saker. Avbokning som sker kort inpå, där brinner bokningavgiften inne.

En magiskt Quiz med Samuel Varg. En onsdag i slutet av varje månad! 

Quizen startat 19:00 och är slut ca 21:00-21:30 och där efter så kan man stanna kvar och uppleva lite bordsmagi på plats för inte nog med att Samuel, vår Entertainer King är skön när det gäller Quiz, han är kvar tillls sista man lämnar! Notera! Det är inte längre sista onsdagen i månaden utan sista jämna veckan, den Onsdagen i månaden under höstsäsongen!