B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

6/4 here we go!

It´s on! We´re movin in! 

We'll swing this in English so all you international guys can read up and follow! Our main Shack in Gråbo was shut down due to that it was not sustainable and its forever gone! So we are moving in to The Meatpacking District of Gothenburg. Slakthuset! We are opening up the doors on April 6 and there will be a full on with Brisket & Ribs just as normal! The placa is renovated and nice but we need time to make it home, but that will be a process over time so make sure to plan a visit, and bear in mind this is under process. The only thing we promise is that the food is same, or better... 

See Ya'll

årets bästa event

2024 ÅRS BALLASTE KURS

Byron & Jeremy från mississippi flyger över och kommer att köra en heldag med er där man får lära sig grunderna i klassisk Mississippi BBQ stil. Dagen som är en heldag kommer bjuda på överraskningar, gött häng och massor med grym mat!

- Lördagens 14/9 Större Cooking är Slutsålt / Fullbokat - 


- Extra Kurs på Söndagen - 


Eftersom trycket varit gött och stort så snackade vi med Byron & Jeremy och dom kände att det
är ju trist att folk går miste om detta så dom ville att vi kör en kurs på söndagen 15/9 också!
En mindre kurs då dom flyger hem tidigt på måndagen. 

Söndagens kurs blir också i Missisippi Stil, med mer fokus på Sides och självklart gött kött! Boka platser direkt!

Sista dagen i Gråbo

DET BÖRJAR HÄNDA GREJOR!
Det är verklighet, vi flyttar in! Det blir Slakthuset 2024! Vi är i det sista stadiet för färdigställande och vi slår upp portarna den 6/4 2024 nere i Slakthuset! Vi hoppas ni letar er dit! Det blir förmodligen kaos första dagen så räkna med långa väntetider. Mycket som är mnytt, mycket som är krytt och det mesta är samma som vanligt. 

SM i Burgare BLIR STÖRRE

SM I BURGARE VÄXER
Efter flera års gött häng i Gråbo har vi kört SM i Burgare här för en sista gång! Stort tack till alla tävlande, partners och inblandade. Nästa år blir det bättre, större och fräckare! 2024 blir det kval och dessa görs i samarbete med Bauhaus. 
Uttagningarna blir på Bauhaus i Hyllinge, Göteborg och Stockholm. Se Facebook för mer info och varje event. 

Vi serverar Ribs, Brisket, Pulled Pork, pork och äkta American BBQ i Slakthusområdet strax utanför Göteborg. Allt görs på riktigt och vill man ha true american feeling så kan man besöka vårt smokehouse för ett rejält lass med käk

Party´s Need Food

Det kokat i Gamlestaden! 

I Slakthuset  pågår ett omfattande arbete i nya lokalerna. Shacket 3.0 håller på att ta form. 

Vi går från skruttiga lokaler till vårt sista hem, Shacket 3.0 som blir vår hemstad många år framöver. 

Vi kommer sprida vårt fokus till att jobba bredare med Streetfood under veckorna men helgerna, då är det stenhård BBQ som gäller fortsatt! 

We´re quite proud to tell you guys that we got awarded the Travellers Choise Award from Tripadvisor.com and we are proud like, yeah you know! It´s been a ride and the longer we do this the more we evolve! Swing by before we close and say hi! We´re still open for a few more weeks!

Welcome to Brisket Town






Vill du ha löpande information? Följ oss då på Facebook eller Instagram! 
Länk till Facebook
Länk till Instagram