B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

4/9 - 2022

Julen @ The shack - boka nu

Nu är bokningen öppen för julen på Mugwort´s! Många dagar börjar bli nästans fullbokade så skynda att boka!  Vi kör Live musik Fredagarna & Lördagarna på Julborden och lite lugnare på söndagarna!
Klicka dig in för att läsa mer om våra Julbord

1/9 -2022

Säsongen tar slut i år igen

Oj vilket år det varit och oj vad fort det går! Detta året kommer vi stänga igen på FarsDag som är i mitten av November. Blir det för kallt så stänger vi tidigare. Men fram tills dess så kommer ni kunna besöka oss Fredag & Lördagar! Öppettiderna ser ni i menyn! Söndagarna, då är det stängt. Vissa söndagar kommer vi öppna upp för extra aktiviteter, som t.ex näst sista söndagen som vi kör en stor All You Can Eat Buffé och även Fars Dag! Bokningar har företräde, bara så ni vet =)

17/10 - 2022

Efterlängtade kurser

Efter mycket förfrågningar, mycket tjat och många som är intresserade så släpper vi nu flera kurstillfällen. Det är ett tillfälle till med Ribs, en MasterClass som visar på alla sorters Ribs och en Full Night med Brisket i fokus. Begränsat antal platser! Läs mer under Academy i menyn! 

Ribs MasterClass 2023 - Biljetter släppta!

1 795 kr

För mer info - Läs under Academy

Brisket MasterClass 2023! Biljetter släppta!

1 495 kr

För mer info - Läs under Academy

We´re quite proud to tell you guys that we got awarded the
Travellers Choise Award from Tripadvisor.com and we are proud like,
yeah you know! It´s been a ride and the longer we do this the more
we evolve! Swing by before we close and say hi! We´re still open for a
few more weeks!

Welcome to Brisket Town

Party´s Need Food

We have a few diffrent options for On Location Food Solutions! We have one "real" Foodtruck and one "Fake Grill Truck" and then we have our Catering "Mobile BBQ Shack" car! We are up for all situations and kinds of partys!

Try to give a call and we can talk about it!

Vi serverar Ribs, Brisket, Pulled Pork, pork och äkta American BBQ i Gråbo strax utanför Göteborg. Allt görs på riktigt och vill man ha true american feeling så kan man besöka vårt smokehouse för ett rejält lass med käk