Jul i slakthuset
Japp, det är dags! Sommaren har inte hubnnit blåsa förbi men här sitter vi och öppnar upp för julborden. Vi släpper bokningarna fria redan nu och så kan vi alla börja längta efter snö och jul och glögg! Läs mer här! Men passa på att boka snabbt. För det är redan dagar som är fullbokade!
Steakhouse 2025
Ibland så blir man uttråkad och vill förnya sig, göra något nytt och det är oftast dumt att göra saker och Mugwort´s är väl inte alltid det stället som gör mest genomtänkta saker utan vi läser på under tiden vi flyger och vi har redan nu börjat smått med att ändra på saker och ting. Vi har lärt oss nya ord och redan nu på menyn kan man hitta Steak & Fries, Waguy och det är åt det hållet vi kommer rulla under oktober och november. Varför? För Johan vill grilla. Johan är sugen på att köra stora Tomahawker och det ska vara kul på jobbet. Självklart finns det alltid BBQ och det är vårt huvudfokus. Men varför inte få sväva ut lite under dom månaderna man tidigare i livet haft semester?
Vill man boka bord, ja det går bra, alla dagar. Vi tar slutna sällskap på dagar som ej går att boka också. Så häng med oss i höst så får ni väl se va fan vi pysslar med. Menyer kommer upp under nästa vecka till "The SteakHouse"
GBG Burger Feast 2025
Vilken jävla fest det blev! VI är i full gång med att arrangera Burger Feast 2025 och det kommer bli magiskt. Vill du vara med och vara en del av folkfesten så ta kontakt med oss per mail. Hur som helst, nu har vi ändrat lite öppettider igen och har stängt söndagar. Men det är bara tillfälligt. Vi drar igång med BBQ Buffé & Brunch från slutet av september/oktober nån gång. Vi kommer släppa mer info men vi kass på det här med hemsida och internet. Så vi håller på att göra ett omtag på det här så de ska bli rätt och bra. Vi ska även se till att man inte kan boka utanför öppettiderna
SM i Burgare BLIR STÖRRE
SM I BURGARE VÄXER
Efter flera års gött häng i Gråbo har vi kört SM i Burgare där för en sista gång! Stort tack till alla tävlande, partners och inblandade. Nästa år blir det bättre, större och fräckare! 2024 blir det kval och dessa görs i samarbete med Bauhaus, Kamado Sumo & BroilKing.
Uttagningarna blir på Bauhaus i Hyllinge, Göteborg och Stockholm. Se Facebook för mer info och varje event.
Anmälan till SM 2025 görs här - Öppnar inom kort!
Hey ho! here we go!
It´s on! We are Running!
We'll swing this in English so all you international guys can read up and follow! Our main Shack in Gråbo was shut down due to that it was not sustainable and its forever gone! So we are moving in to The Meatpacking District of Gothenburg. Slakthuset! We have been open since April 6 and there will be a full on with Brisket & Ribs just as normal! The placa is renovated and nice but we need time to make it home, but that will be a process over time so make sure to plan a visit, and bear in mind this is under process. The only thing we promise is that the food is same, or better... And more open!
See Ya'll
årets bästa event
2024 ÅRS BALLASTE KURS
Byron & Jeremy från mississippi flyger över och kommer att köra en heldag med er där man får lära sig grunderna i klassisk Mississippi BBQ stil. Dagen som är en heldag kommer bjuda på överraskningar, gött häng och massor med grym mat!
Lördag = Fullbokad men platser kvar på Söndagen!
Eftersom trycket varit gött och stort så snackade vi med Byron & Jeremy och dom kände att det
är ju trist att folk går miste om detta så dom ville att vi kör en kurs på söndagen 15/9 också!
En mindre kurs då dom flyger hem tidigt på måndagen.
Söndagens kurs blir också i Missisippi Stil, med mer fokus på Sides och självklart gött kött! Boka platser direkt!
R.I.P Gråbo! Hej göteborg!
DET BÖRJAR HÄNDA GREJOR!
Det är verklighet, vi flyttar in! Det blir Slakthuset 2024! Vi är i det sista stadiet för färdigställande och vi slår upp portarna den 6/4 2024 nere i Slakthuset! Vi hoppas ni letar er dit! Det blir förmodligen kaos första dagen så räkna med långa väntetider. Mycket som är nytt, mycket som är krytt och det mesta är samma som vanligt.
Vi serverar Ribs, Brisket, Pulled Pork, pork och äkta American BBQ i Slakthusområdet strax utanför Göteborg. Allt görs på riktigt och vill man ha true american feeling så kan man besöka vårt smokehouse för ett rejält lass med käk
Party´s Need Food
En liten rubrik.
Det kokat i Gamlestaden!
I Slakthuset pågår ett omfattande arbete i nya lokalerna. Shacket 3.0 håller på att ta form.
Vi går från skruttiga lokaler till vårt sista hem, Shacket 3.0 som blir vår hemstad många år framöver.
Vi kommer sprida vårt fokus till att jobba bredare med Streetfood under veckorna men helgerna, då är det stenhård BBQ som gäller fortsatt!
We´re quite proud to tell you guys that we got awarded the Travellers Choise Award from Tripadvisor.com and we are proud like, yeah you know! It´s been a ride and the longer we do this the more we evolve! Swing by before we close and say hi! We´re still open for a few more weeks!
Welcome to Brisket Town!
Vill du ha löpande information? Följ oss då på Facebook eller Instagram!
Länk till Facebook
Länk till Instagram