B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

Officiell sida för SM i Hamburgare

Vi på Mugwort´s är glada att få presentera den den nya, för sjätte året i rad - SM i Burgare!
SM Finalen i Hamburgare kommer genomföras första söndagen i September, dvs 1/9 men Folkets Röst och hela SM börjar redan den  31/8 2024 på plats hos oss på Mugwort´s Barbecue Shack i Slakthusområdet i Göteborg / Gamlestaden. Publik och besökare är självklart välkomna! 
Kval sker i Stockholm 12/5, Göteborg 19/5 och Helsingborg 26/5


- Anmälan till kvalen för 2024 är nu öppen -

Sista dag för anmälan- 1/5 2024

Anmälan
är nu
stängd

Tävlingsinformation & villkor

Resultatlista 2023 - klicka här
Resultaltlista 2022 - Klicka här


Viktig info inför 2024 års tävling.

Kval sker i Stockholm 12/5, Göteborg 19/5 och Helsingborg 26/5

Vi kommer krydda tävlingen lite under 2024 mot de andra åren.  Vi kommer att tävla med Freestyle, Vegetariskt, MysteryBox under finalen på söndagen, men vi kommer även tävla med en större och bättre version av Folkets Röst. Lördagen 31/8 är det Burger Wars & Burgare Festival och Söndagen är det SM final. 

Under lördagen kommer alla deltagarna att få pressa ut sina burgare som dom kvalade in med och bästa burgaren avgör publiken som käkar! Vinnaren i Folkets röst har ett pris och ett Cash Price att hämta ut! Den exakta modellen kommer vi att berätta om för tävlande, detta är inget som kommer kosta laget något extra utan alla produkter tillhandahålls från Mugwort AB.

Under kvalen kommer deltagarna få kött, ost, bröd, salt, kryddor, lök och vissa grönsaker, dressingar, senap, ketchup, majonäs mm. Exakt lista på produkter kommer att lämnas till anmälda deltagare. Allt ni behöver ha med er är smashjärn, stekspade, tång osv. Ni får även ha med två unika produkter, dock ej kött. Utöver detta får ni ta med er vad ni vill. I samarbete med Broil King & Kamado Sumo kommer ni ha tillgång till grillar, det finns tält och bord samt stekhällar och galler. Allt som krävs finns för att göra det enkelt och smidigt. 


Det kommer att skickas ut information till lagen som deltar om detta. Därför är det viktigt att du som anmäler dig till kvalet faktiskt kan dyka upp och vara med på finalhelgen

Här kan du läsa information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Här kan du se alla villkor som gäller

Här kan du läsa om anmälningsavgifter för deltagare

Här kan du som sponsor & utställare se information

För alla regler  som gäller under tävlingen, dessa kommer skickas ut till deltagarna färskt en vecka innan tävlingen. 

För fullständiga regler och information om bedömning av maträtterna så kontakta oss så skickar vi den informatioen per mail. 

För ytterligare information, löpande information rekommenderar vi att ha koll på evenemanget som publicerats på Facebook samt följa Mugwort på Facebook. Här kommer vi uppdatera löpande. Vi har även konton för BurgareSM på både Insta och Facebook