B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

Vill du boka bord?

Boka bord här

Nu har vi öppnat upp för att du kan boka bord. Mot vår vilja egentligen.

Nedan finns en knapp till en sån från tjänst. Vi kan inte alltid svara och om vi nekar så är det för att vi har annat på gång eller maxat antalet bokade. Vi försöker hålla det till Max 40 bokade för att få plats med våra DropIn och vi tar bara bokningar på torsdagar på eftermiddagen för annars går de åt helskotta känner vi just nu. 

Bara torsdagar går att boka! Alla andra dropin

Klicka här för att boka bord

Välkommen till oss i Slakthuset!

Notera! 

Ni kan maila boka@mugworts.se för att ställa en bokningsförfrågan. Men helst ser vi att ni väljer att klicka till vänster. Där har vi alla öppna datum vi tar bokningar på. Vi kommer få rätsida på det här längre fram men just nu är det bara torsdagar och speciella dagar. Men, testa, Johan har svårt att säga nej samt att du kan alltid ställa frågan.   

Söndagar har vi inte öppet så länge, vill man boka en söndag så maila oss. 


Mer info
Även om du bokat ett bord kan vi stå i läget att vi säljer slut mat. Vi meddelar er inte utan det får man kolla på Instagram i Stories! Det finns alltid något men räkna inte med de finare detaljerna ju senare det är på dagen. 

Vi har i övrigt fri sittning, bokar maximalt upp  40 personer och har plats för ca 150  gäster samtidigt inomhus och ett antal ståbord och det är oftast ganska gott om plats! Är ni bara två tre stycken behöver ni inte boka utan Glid förbi vettja!

Vid Abbonerat
Vissa datum har vi fått större bokningar och är abbonerade. Vid dessa tillfällen så kommer man kunna käka och sitta hos SPIKE eller andra grannar. Så räds inte att glida förbi även om det står Abbonerat. 

Vi bokar aldrig upp bord utomhus, ute sitter man på egen risk.

Viktigt: Du ansvarar själv för att se till att du bokar på en tid som vi har öppet på. Vi är inga data hacker människor och har byggt hemsidan på svordommar och tappra försök. Så vårt bokningssystem är typ inte AI smart utan vi räknar med att du är smart nog att inte boka bord en timma efter vi stängt eller två timmar innan vi öppnar.

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss och fråga söta saker! 
Större sällskap mm behöver ringa in och boka

Avbokningar eller sen ankomst kan vi ta över telefon! 
031 7116565 eller 0731 40 70 55
 

Adress

Mugworts BBQ Shack
Slakthusområdet Hus C
Lilla waterloogatan 7
41502 Göteborg