B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

Aldrig Utan varandra

Det började på en baksida, på en altan i Partille 2010 med en grill och det landade i en altan i Gråbo 2017 med 11 grillar. Från den punkten så finns ingen återvändo. När jag startade upp Mugwort som förövrigt betyder Gråbo på engelska så var det mest som en kul grej, där jag Johan titulerade mig som Grillmästaren i Gråbo. Då jag tränade inför VM i Grill & BBQ så grillades obscena mängder kött och allt kött klarade vi inte av att äta upp. Så snabbt och gjort så annonserades det ut på Facebook och till altanen strömade nyfikna grannar som fick ta del av alla möjliga tester. 

På bara några veckor så insåg jag väl att det skulle kunna bli något och nu har jag testkört så många olika saker så att jag känner mig hyfsat säker på att det jag skapar är något som känns väldigt välkomment i bygden så från och med Maj 2018 så kommer Mugwort BBQ att hålla öppet varje helg fram tills September. Under början av resans gång så träffade jag Sanna, numera titulerad Mrs Mugwort och hon fick snabbt upp ögonen för Barbecue och älskar eld, rök och har axlat ansvaret som Huvud Pitmaster på Mugwort´s.

Tillsammans så krigar vi oss igenom dåligt väder, bra väder, event, kundevent, födelsedagar och levererar BBQ i världsklass. Tillsammans har vi, Johan & Sanna ihop med vårt team tagit SM silver, silver i Kyckling, Brons i Revben, Guld i BBQ sås och vi knep titeln Europeiska mästare i BBQ sås 2018 och detta gjorde att vi kunde börja produktion, i större skala. Vi levererar idag ihop med vår partner till ICA, CItygross, Hemköp, Tempo och många många andra butiker. Kul att många vill vara med på tåget och häng med, för resan är inte slut ännu! Vi siktar på att bli Sveriges Bästa BBQ Restaurang och det är inte vi som bestämmer vem som gör bäst BBQ i Sverige utan det får våra besökare avgöra! 2023 blir sista året för oss i Gråbo. 

Kom förbi oss i Gråbo för sista gången och snacka skit och käka något gött. Vi är där oftast. Men bara på helgerna! 

Välkomna till Sveriges lilla Texas , Mugwort´s BBQ Shack i Gråbo

Johan & Sanna