B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

The Barbecue Academy

Nu  släpper ett antal olika kurstillfällen under för & sensommaren och hösten. Men vi släpper också en ny kurs, en full Pitmaster Utbildning som lämpar sig för restauranger och krogar som vill utveckla sig inom rök och barbecue. Läs mer och boka platser här nedan!

Just nu planerar vi för två kurser i Offset Smoking & Grill

i den första, där kommer vi  lära er allt ni behöver veta om Ribs! Vi kommer att jobba med 4 olika sorters revben och Vi visar, ni testar, vi pratar, ni får göra lite, vi gör en hel del.

I den andra, då är det Brisket som gäller! Äntligen! Som ni väntat och tjatat! Vi lär er rubbet!  Under tiden köttet röks så är det allmänt häng, snack och frågor. Det är rätt mycket dö-tid så ladda med frågor så de inte blir tråkigt. 

Vad ingår mer? Fika  & kaffe ingår under dagen. Vi kommer sedan att käka oss igenom det som vi röker allt efter att det är klart. Resterna som blir kvar delas broderligt upp och får plockas med hem. 

Brisket MasterClass - 1/4 2023

Pris:
1 495 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

14/5 2023 - MasterClass Ribs - 14/5 2023 - Ribs MasterClass

Pris:
1 795 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager

Pitmaster Utbildningen för Krögare!

The PitMaster 101. Shack Education 
Max 1 deltagare. Kursen hålls under 3 dygn och är avsedd för krog och krögare främst. Det är tre tuffa dygn där du får lära dig grunden i Allt. Vi börjar med kryddning, såser, moppning, eld och olika metoder. Vi går igenom ca 20 olika sorters kött side by side. Vi går igenom ekonomi, zero waste tänk och efter tre dagar så kommer du ha grunden till att göra det vi gör. Känsla och takt, det får du finlira men Pitmaster 101 ger dig all kunskap i att axla rollen, som pitmaster på vilken Joint som helst.

Mat, logi och helpension ingår. 
Kontakta oss för mer information & bokning

Gör er intresseanmälan i formuläret till höger.
Pris: 48 000 exkl moms per person

The PitMaster 101. OnSite Education 
Max 2 deltagare. Kursen hålls under 3 dygn och är avsedd för krog och krögare främst. Det är tre tuffa dygn där du får lära dig grunden i Allt, så som vi gör det. Vi börjar med kryddning, såser, moppning, eld och olika metoder. Vi går igenom ca 15-20 olika sorters kött side by side. Vi går igenom ekonomi, zero waste tänk och efter tre dagar så kommer du ha grunden till att göra det vi gör. Känsla och takt, det får du finlira men Pitmaster 101 ger dig all kunskap i att axla rollen, som pitmaster på vilken Joint som helst.

Resa & Logi tillkommer. Ni står med dom råvaror som ni vill lära er mer om, sides mm. 
Vi tar med oss alla sorters kött och proteiner. Ni står med rökar, maskineriet och ved mm.
Kontakta oss för mer information & bokning

Gör er intresseanmälan i formuläret till höger.
Pris: 42 000 exkl moms vid 1 person, 65 000 ekl moms vid 2 personer.
Resa & Logi tillkommer. Har ni hotell eller kan ordna boende så är det uppskattat. 

Frågor? Maila oss !

Villkor

En köpt kurs är en biljett och vi gör ej återköp på dessa vid ev sjukdom eller om ni kanske inte kan. Ni kan sjäklva överlåta eller ge bort eller sälja biljetten.