B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

X-Mas @ Mugworts

Jaha! Då släpper vi platser för Julen 2022

Ni bjuds in till en lokal som en gång i tiden var en rå tom stor lokal som är lite småkylig. Nu planerar vi och vi ritar upp för att sminka Mugwort´s spartanska Shack till 2022 års Jul-style  till att ta den Amerikanska HillBilly stilen hela vägen! Det är lite tacky jul ljus och det luktar lite rökigt fortfarande och ett dunkel som ligger över rummet men vi tror ni har ett hum om vad som bjuds på borden. Det är inte det konventionella borden med massa halvfabrikat utan det här är The Real Macoy. 
 

​​​
HillBilly Traditional Texas Julbord

Ni plockar från vår buffé där ni finner vår egen rökta Julskinka, olika pickles, gravad lax, sillar, rökta korvar av olika slag, lamm, rökt fläsk, revben, rökt ost, bröd, varmrökt lax, christmas slaw, våra magiska köttbullar & Janson och massa annat gott vi knåpar ihop under resans gång. Det mesta ett klassiskt julbord ska innehålla - fast på vårt sätt!

För att klargöra, det är ett helt vanligt julbord, men allt som kommer på ett julbord i form av kött, det gör vi själva och det är fullt med både fläsk & kött och självklart ägghalvor. 

 

Mrs Mugwort kommer duka upp sin godisvagn & ett gött dessertbord!
Här hittar ni allt från godis, bakverk, klassiskt julgodis, en del med amerikansk touch, pepparkakor, tillagade och råa, risalamalta, saftsoppa och saffransbullar typ. 

 

Välkomna på en annorlunda julupplevelse där
hantverket i matlagningen står i fokus.


Prislappen landar på 695:- inkl allez!

För större sällskap och grupper, kontakta oss för skräddarsydda lösningar. Långt till Gråbo? Inget problem, vi kan skicka
en buss som både hämtar och lämnar! Buss bokar vi i samarbete med HIsinge Buss och dettakostar ca 6500:- tur/retur till Göteborg. 

Allergier måste meddelas i god tid

 

Vi kommer att under 2022 ha lite olika Jul alternativ. Nedan kan du välja och se vad som passar dig bäst. Vi öppnar 17:00 på dagarna och mat från 18:00 förutom söndagar då det är dagtid med sittning 12:00 och 15:00 // Prislappen är 150:- lägre då det inte är Live Underhållning söndagarna. 

Barn betalar 295:- upp till 12 år alla dagar. 


Villkor för bokning
Du som bokar är 18 år eller äldre. 
När du fyller i formuläret till höger och bokar så är bokningen bindande.

Avbokning av julbordet ska ske senast 50 dagar innan bokat datum.
Avbokning med kort varsel debiteras med 350:-per person  (Gäller om avbokning sker samma vecka) 
No show = vi debiterar och fakturerar hela summan av det ni bokat och skänker maten
till stadsmissionen då vi följer en strikt no waste policy. 

Gällade Covid-19 så är alla medvetna om att detta ligger oss i fatet. Det är dock ingen anledning till avbokning så länge vi följer rådande restriktioner och regler som gäller oss. 

Boka din plats nu!


  • Om ni är fler än 10 personer, maila sanna@mugwortbbq.se