B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

X-Mas with Mugworts

Jaha! Det trodde vi inte men nu blir det julbord även 2023

Ni bjuds in till en lokal som en gång i tiden var en rå tom stor lokal där djur hängde och väntade på slakt. Detta året blir ju lite stökigt för oss då vi tillfälligt kör hela vårt crew till gamlestaden och erbjuder julborden i samarbete med SPIKE i deras lokaler.  Nu planerar vi och vi ritar upp för att sminka SPIKE och det är inte vi som bestämmer så vi vet inte hur det kommer se ut. Men, skit i hur det ser ut, det är ju maten och sällskapet som är det viktiga. Vi kommer  till att ta den Amerikanska HillBilly stilen med oss från Gråbo! Det är lite tacky jul ljus det kommer finnas sjukt många fler alternativ till ölbärs att välja och i baren kommer någon svänga grogg med kanel och kardemumma i hoppas vi, vår roll är dock bara maten. Vi tror ni har ett hum om vad som bjuds på borden. Det är inte det konventionella borden med massa halvfabrikat utan det här är The Real Macoy. Vi öppnar dörrarna 16/17 för något gött i glaset och maten dukas fram 18-tiden typ.
 

the mugwort style x-mas

Ni plockar från vår buffé där ni finner vår egen rökta Julskinka, olika pickles, gravad lax, sillar, rökta korvar av olika slag, lamm, rökt fläsk, revben, rökt ost, bröd, varmrökt lax, christmas slaw, våra magiska köttbullar & Janson och massa annat gott vi knåpar ihop under resans gång. Det mesta ett klassiskt julbord ska innehålla - fast lite lätt Mugwort Style, på vårt sätt!

För att klargöra, det är ett helt vanligt julbord, men allt som kommer på ett julbord i form av kött, det gör vi själva och det är fullt med både fläsk & kött och självklart ägghalvor. 

 

Självklart  ett gött dessertbord!
Här hittar ni allt från godis, bakverk, klassiskt julgodis, en del med Mugwort's touch, pepparkakor, tillagade och råa, risalamalta, saftsoppa och ja, tro mig, det är bra, det är lite to Much till och med typ. 

 

Välkomna på en annorlunda julupplevelse där
hantverket i matlagningen står i fokus.


Priser för Julbord 2023
Tisdag & Onsdag: 795:- 
Övriga dagar: 895:- 


För större sällskap och grupper, kontakta oss för skräddarsydda lösningar.
Vi kan även leverera julbord som catering till annan plats om ni önskar detta. 

Allergier måste meddelas i god tid men kan inte alltid tillgodoses. 


Barn upp till 10 år betalar 295:-  och vid bokning önskar vi att ni
mailar oss om detta direkt efter bokningen genomförts. 


Villkor för bokning
Du som bokar är 18 år eller äldre. 
När du fyller i formuläret till höger och bokar så är bokningen bindande.

Avbokning av julbordet ska ske senast 14 dagar innan bokat datum.
Avbokning med kort varsel debiteras med fullpris per person 
No show = vi debiterar och fakturerar hela summan av det ni bokat och skänker maten
till stadsmissionen då vi följer en strikt no waste policy. 

 

Boka era platser nu!

  • Det är möjligt att boka andra dagar om ni är ett större sällskap. Skriv då "Vi önskar boka ett annat datum" så tar vi kontakt med er.