B84B5A0E-1A36-48E5-84FC-D8A1EA7671EC

Häng hos oss!

Utvecklingen går framåt! VI är numera placerade närmare civilisationen och Mugwort's bor numera i människobyn - Göteborg, i det så kallade "Meat Packing District" i Göteborgs Slakthusområde, i Hus C.

Här röker vi kött typ mest hela tiden - på riktigt. Hos oss är det gött häng och det är kul att just ni också vill komma och uppleva det! Kom och häng  hos oss, på ett riktigt  äkta BBQ hak där det serveras Äkta Riktig Barbecue!

Vi tar löpande emot större sällskap som vill träffas. Studentskivor, Konferens, Svensexan/Möhippan eller bara kompisgänget som vill göra något mer utöver det vanliga. Smidigt är att du kan ta dig till och från oss med både tåg spårvagn och buss, en hållplats från Göteborg. Vill du köra ett Old School Barnkalas där man får komma in i köket och steka sin egen burgare ala donken 1990 ? Klart vi löser det!

Vi löser program för hela dagen med aktiviteter som grill & rökskola. Ölprovningar, whiskeyprovning, erbjuder bryggerivandring, vinprovning, ostprovning och ja vi kan göra massor med kul saker. Kom med förslag om det är något speciellt ni önskar eller tänker på.

 

Hos oss kan vi sätta 80 personer i ett och samma rum, vi kan sätta totalt 150 personer och vi har möjlighet till storbild, projektor kan hyras in. Projektorduk finns, ljud och ljus samt. 

Vi kan styra upp grill & rökskola, kurser och aktiviteter för sällskap om minst 15 personer. Skicka en förfrågan så kommer vi ut med ett förslag.

Skicka en bokningsförfrågan